Bryllupsbilleder i København

Her kan I se galleri af tidligere bryllupsbilleder vi har taget.

Louise & Sameer

Vi har lige set videoen og hvor er den smuk, vi sidder med tårer i øjnene. I har gjort vores bryllup eventyrligt Mange tak, for Jeres fantastiske billeder. De er virkelig gode og meget smukke – vi ser dem igen og igen. Vi og vores gæster synes i var fantastiske – endnu engang mange mange tak

Camilla & Anders

Vi nød fotosessionen meget mere end forventet og vi kunne ikke have ønsket os en bedre fotograf! Vi var rigtig glade for dit engagement, ideer og i det hele taget din måde at være på. Du var med til at give os den dag vi havde ønsket os!

Cathrine & Anders

SÅ fine!!!!

Claudia & Alex

“TUSIND tak for dit store og flotte arbejde i går! Det var en fornøjelse at have dig med og billederne du har sendt er jo fuldstændig fantastiske!

Tak for sidst og tak for for de super flotte billeder – vi kan slet ikke lade være med at kigge på dem! :)”

Mette & Carsten

“W A U W😍👏
Sødeste Mia, den sidder jo lige i skabet❤️. Hold nu kæft en vild dag, nat og aften og du har bare foreviget, det så vildt, at vi slet ikke er til at få ned.”

Ditte & Nicolai

“Vi elsker billederne som Mia har taget! De er helt perfekte!”

Johanne & Mathias

“Tusind, tusind tak for en rigtig god oplevelse med bryllupsfotografering!
Du har fået rigtig meget ros af vores gæster og vi vil virkelig give dig vores bedste anbefalinger.
Det var så behageligt, afslappet og stadig enormt professionelt at få taget portrætbilleder af dig og vi satte virkelig stor pris på det pusterum det gav!

Også tusind tak fordi du allerede har sendt billeder! De er så smukke og gode! Det kunne vi ikke have ønsket os bedre!”

Jens & Camilla

Vi kan trygt anbefale Bryllup-Kbh, til at tage dine bryllupsbilleder! De var professionelle fra start til slut. Det var rigtig godt at forventningsafstemme ved det indledende møde, hvor vi også koordinerede vores ønsker til bryllupsbillederne, proceduren på selve dagen og ikke mindst deres egne ideer til billederne.

Til selve brylluppet oplevede vi en meget engageret og kreativ fotograf, som både fik taget billederne af os (brudeparret), gæsterne og stemningsbillederne af lokalerne.

Charlotte & Pål

“Tusen takk for fantastiske billeder”

Cathrine & Kenneth 

Kontakt Bryllup KBH

Vi kan kontaktes på tlf. 24 80 88 64.

Hvis telefonen er optaget, indtal dit navn og nummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.